• MOMU
MOMU

100 zł netto / osoba

Do rachunku doliczamy serwis 10%.

PRZYSTAWKI

 

ŚLEDŹ MARYNOWANY Z SUSZONYMI POMIDORAMI I PRAŻONYMI MIGDAŁAMI

 

WĘDZONY BURAK Z MARYNOWANĄ GRUSZKĄ, SEREM KONECKIM I SMAKOWĄ OLIWĄ

 

PUREE Z DORSZA PODANE NA CHAŁCE GRYCZANEJ Z DYNIA MARYNOWANĄ I GALARETKĄ Z PIGWY

 

OSCYPEK GRILLOWANY, GALARETKA Z CZARNEJ PORZECZKI, MARMOLADA Z PIETRUSZKI, PRAŻONE PESTKI DYNI, DYNIA MARYNOWANA

 

MIĘSA Z NASZEJ WĘDZARNI (WĘDZONY SCHAB KARKOWY, ROLADA Z BOCZKU, MOSTEK WOŁOWY, PASZTET Z KACZKI

 

MO'KUTIA Z KASZĄ PĘCZAK, MAKIEM, RODZYNKAMI I MIGDAŁAMI

 

PIECZONE KORZENIE Z SEREM KORYCIŃSKIM Z CZOSNKIEM NIEDŹWIEDZIM, OLIWA SMAKOWA, ZIOŁA

ZUPA

 

PRZECIERANKA Z KISZONEJ KAPUSTY, lub BARSZCZ CZERWONY Z DOMOWYMI USZKAMI

DANIA GŁÓWNE

 

KAPUSTA WIGILIJNA Z WĘDZONĄ ŚLIWKĄ I GRZYBAMI

 

ŻELEZIAKI - KLUSKI ZIEMNIACZANE W SOSIE GRZYBOWYM

 

DORSZ PODANY NA MUSIE BURACZANO - POROWYM

 

POLĘDWICZKA WIEPRZOWA W PUDRZE Z BOROWIKÓW I TYMIANKU Z SOSEM CZEKOLADOWYM

DODATKI

 

WĘDZONE ZIEMNIAKI Z OGÓRKIEM NA KWAŚNEJ ŚMIETANIE

 

SOCZEWICA I CIECIERZYCA Z BLANSZOWANYM SZPINAKIEM

 

PIECZONE WARZYWA

 

CHRZAN, SOS TATARSKI Z KURKAMI, PIKLE (KISZONE WARZYWA)

DESERY

 

MAKOWIEC

 

SERNIK ZE SŁONYM KARMELEM

120 zł netto / osoba

Do rachunku doliczamy serwis 10%.

PRZYSTAWKI

 

ŚLEDŹ MARYNOWANY Z SUSZONYMI POMIDORAMI I PRAŻONYMI MIGDAŁAMI

 

WĘDZONY BURAK Z MARYNOWANĄ GRUSZKĄ, SEREM KONECKIM, OLIWA SMAKOWA

 

PUREE Z DORSZA PODANE NA CHAŁCE GRYCZANEJ Z DYNIA MARYNOWANĄ I GALARETKĄ Z PIGWY

 

KASZEBE TATAR SIEKANEGO ŚLEDZIA Z ANCHOIS, CYTRYNĄ, PIECZONYM JABŁKIEM, SUMAKIEM, MUSZTARDĄ ROSYJSKĄ, OGÓREK KISZONY, JAJEM NA TWARDO, PAPRYKĄ, PASTĄ POMIDOROWĄ

 

OSCYPEK GRILLOWANY, GALARETKA Z CZARNEJ PORZECZKI, MARMOLADA Z PIETRUSZKI, PRAŻONE PESTKI DYNI, DYNIA MARYNOWANA

 

MIĘSA Z NASZEJ WĘDZARNI (WĘDZONY SCHAB KARKOWY, ROLADA Z BOCZKU, MOSTEK WOŁOWY, PASZTET Z KACZKI

 

MO'KUTIA Z KASZĄ PĘCZAK, MAKIEM, RODZYNKAMI I MIGDAŁAMI

 

SAŁATKA Z KOPCA Z PIECZONYMI W TAHINI KOLOROWYMI MARCHEWKAMI, JAJEM POCHE, FETĄ OWCZĄ, PASTERNAKIEM, SZPINAKIEM, ŚLIWKĄ W KOMPOCIE, SOSEM NA MIODZIE SPADZIOWYM, PRAŻONYM ORKISZEM, TARTĄ RZEPĄ, BURAKAMI KISZONYMI, PIECZONYM POREM

 

RYBY MARYNOWANE (PSTRĄG, DORSZ, SANDACZ, KARP) W ZALEWIE OCTOWEJ Z SOSEM TATARSKIM Z DODATKIEM MARYNOWANYCH KUREK

 

PIECZONE KORZENIE Z SEREM KORYCIŃSKIM Z CZOSNKIEM NIEDŹWIEDZIM, OLIWA SMAKOWA, ZIOŁA

ZUPA

 

PRZECIERANKA Z KISZONEJ KAPUSTY

 

ZUPA RYBNA

 

BARSZCZ CZERWONY Z DOMOWYMI USZKAMI

DANIA GŁÓWNE

 

KAPUSTA WIGILIJNA Z WĘDZONĄ ŚLIWKĄ I GRZYBAMI

 

PIEROGI Z KASZĄ JAGLANĄ I BIAŁYM SEREM

 

ŻELEZIAKI - KLUSKI ZIEMNIACZANE W SOSIE GRZYBOWYM

 

DORSZ PODANY NA MUSIE BURACZANO - POROWYM

 

POLĘDWICZKA WIEPRZOWA W PUDRZE Z BOROWIKÓW I TYMIANKU Z SOSEM CZEKOLADOWYM

DODATKI

 

WĘDZONE ZIEMNIAKI Z OGÓRKIEM NA KWAŚNEJ ŚMIETANIE

 

SOCZEWICA I CIECIERZYCA Z BLANSZOWANYM SZPINAKIEM

 

PIECZONE WARZYWA

 

CHRZAN, SOS TATARSKI Z KURKAMI, PIKLE (KISZONE WARZYWA)

DESERY

 

MAKOWIEC

 

SERNIK ZE SŁONYM KARMELEM

 

CZEKOLADOWE CIASTO BEZGLUTENOWE

MOMU

ul. Wierzbowa 9/11
Warszawa
tel. +48 506 100 001
mail. pieczemy.dymem@momu.pl

Rezerwacje

Łukasz Postrzygacz
Manager Generalny
tel. +48 506 100 001
mail. lukasz.postrzygacz@momu.pl